+359.2.981.05.80   |    office@inmobilia.bg

Aпартаментът в нова сграда на бул. "Сливница"

Адрес: бул."Сливница"
Квадратура: 103.79 кв.м
vip
Продажба
125 000 € /кв.м

Продава се двустаен апартаментът в многофункционална сграда, намираща се на комуникативно място в центъра на града, в близост до кръстовището на бул. Сливница и бул. Раковски.

"ИНМОБИЛИА ООД"

Адрес: ул: 410
Продажба
Агенция "ИНМОБИЛИА ООД" представя новия си проект, чието изграждане ще започне скоро. Сградата ще е на 5 етажа с оптимални качества. Ще се намира в комуникативна зона, в близост до центъра на София, в кв Манастирски Ливади. Новата сграда ще разполага с паркоместа и подземни гаражи, двустайни и тристайни апартаменти, студия, мезонет. Ще Ви информираме за този нов проект на нашия уебсайт.

"ИНМОБИЛИА ООД"

Адрес: ул: Могилата и ул:Марин Тодоров
Продажба
Агенция "ИНМОБИЛИА ООД" представя новия си проект, чието изграждане ще започне скоро. 2 сгради ще има 10 етажи и също 2 сгради с 8 етаж с оптимални качества. Ще се намира в комуникативна зона, в близост до центъра на София, в кв Витоша. Новата сграда ще разполага с паркоместа и подземни гаражи с врата,също двустайни и тристайни апартаменти, студия, мезонет.Ще Ви информираме за този нов проект на нашия уебсайт.

Магазин в „Манастирски Ливади”

Адрес: ул: „Тодор Джебаров”
Квадратура: 75,83 квм
Продажба
58 500€

Предлагаме на вашето внимание магазин в тухлена сграда, с обща площ от 75,83 кв.м на комуникативно място,

"ИНМОБИЛИА ООД"

Адрес: ул Булгарска Морава
Продажба
Агенция "ИНМОБИЛИА ООД" представя новия си проект, чието изграждане ще започне скоро. Сградата ще има 7 етажа с оптимални качества. Ще се намира в комуникативна зона, в близост до центъра на София, в ЗОНА Б18. Новата сграда ще разполага с паркоместа, двустайни и тристайни апартаменти, студия, мезонет. Ще Ви информираме за този нов проект на нашия уебсайт.